Warsztaty kulinarne

to cykliczne zajęcia, podczas których dzieciaki mają okazję poznać nowe smaki, przekonać się do powszechnie nielubianych warzyw i owoców, poeksperymentować i przekonać się, że pichcenie wcale nie jest niczym trudnym. Zajęcia dla łasuchów i niejadków. Maluchów, starszaków i już całkiem poważnych młodych ludzi. Podzielone na grupy wiekowe, aby każdy młody kucharz mógł w pełni wykorzystać swoje możliwości.

Nasza prowadząca, Joanna Mentel, na każdych zajęciach zaraża dzieciaki entuzjazmem, uśmiechem i pasją. Uczy dobierać składniki, mieszać w odpowiednich proporcjach, zagniatać, wałkować, stwarzać smakowe kompozycje, dekorować… A wszystko to w miłej atmosferze i przytulnych wnętrzach.

WYBIERZ RODZAJ ZAJĘĆ

Warsztaty w Krakowie

Warsztaty w Warszawie

Warsztaty dla dorosłych

Warsztaty dla firm

Grupy zorganizowane, szkoły, przedszkola

PROWADZĄCA

Joanna Mentel

Joanna Mentel głównodowodząca warsztatami kulinarnymi i psychologicznymi

Jednoosobowa chodząca burza mózgów. Założycielka DWF, psycholog, dziennikarka. Rozkochana w książkach, muzyce, kreatywnym podejściu do życia i patrzeniu na świat inaczej niż wszyscy. Hołdująca przekazywaniu dzieciom mądrych i prawdziwych wartości, edukacji poprzez zabawę i dopasowaniu aktywności do zainteresowań. Odpowiedzialna za część kulinarną i psychologiczną zajęć oraz część koncepcyjną, czyli wymyślanie pomysłów na coraz to bardziej zwariowane warsztaty. Ma kreatywne podejście do życia, niewyczerpane pokłady energii i głowę pełną pomysłów. Recenzuje książki i pisze felietony literackie. Współpracuje z największymi polskimi wydawnictwami, m.in.: Wydawnictwem Literackim, Znakiem, Agorą, Dwiema Siostrami, Naszą Księgarnią.